"Oplev Favrskov" appen til ture i Favrskov!
Find vej i Favrskovs kultur- og naturlandskab. App’en giver dig et detaljeret kort med optegnede ruter, så turen er nem at planlægge. Oplev Favrskov kan samtidig tracke din placering, så du ikke farer vild.

Gå på opdagelse i naturen med din egen personlige guide. Oplev Favrskov giver dig fortællingen om de steder, naturfænomener, seværdigheder og landskaber, du møder på din vej. Læs mere på Favrskov Kommunes hjemmeside - hvor der er link til download. Appen kan ligeledes downloades fra Appstore.

Hvis du foretrækker at printe et kort hjemmefra, er det muligt at finde Favrskovruterne på nettet. Favrskovruten består af et netværk af hovedruter: Banestien, Gudenåstien, Lilleåstien, Øst-sporet, Skovsti Skivholme til Voer Mølle, Skovsti Søbyvad til Hinnerup og Vest-sporet samt et netværk af lokalruter rundt i landsbysamfundene

Spor i Landskabet er stier, der giver befolkningen mulighed for at opleve sider af den danske natur, som ellers ikke er tilgængelige for offentligheden. Det sker ved frivillig etablering af vandrestier på privat jord, både i skove og i det åbne land. Her findes også "Vandreretu i ene om Bidstrup Godsskov"

Ud over ovennævnte stier findes du beskrivelse af flere på siden om DN Favrskovs stigruppe og på Naturstyrelsens hjemmeside.

Trækstien ved Ulstrup

Ved trækstien i Ulstrup er der opsat informationstavler - se kortet og informationstavlerne

Der er supplerende oplæysninger på QR-kode om:
Vedligeholdelse af åen
Geologi ved Hagenstrupparken
Hvor er det godt at fiske?
At fiske gedder